full screen background image

Adrian Sînă deschide luna iubirii cu „Orice fac e bun cu tine”

 

sina

 

Adrian Sînă continuă seria pieselor sincere, emoționante ce ajung mereu în sufletul publicului și strâng zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și mii de difuzări la radio!

 

Liderul Akcent Music lanseaza videoclipul „Orice fac e bun cu tine” filmat în mijlocul nămeților, la temperaturi de minus 25 de grade. Regia și ideile îi apartin lui Anthony Icuagu și mizează pe trendul minimalist și simplitate, care va domina muzica în 2016.

 

„Mi-aș dori ca fiecare persoană care ascultă noul single să fie atât de norocoasă încât să găsească sau să aibă deja pe cineva căruia să îi dedice aceste versuri. Dragostea e un sentiment care mă inspiră la nesfârșit, e motorul care ne pornește pe toți în fiecare zi. Și da, bineînțeles că inspirația a fost Anca, soția mea.”

 

După zeci de hituri marcate atât sub numele Akcent cât și sub titulatura proprie sau prin alți artiști, Adrian Sînă pregătește o mulțime de schimbări pentru 2016. Cei 4 milioane de fani de pe Facebook vor auzi un nou sound și se vor bucura de multe show-uri live inedite.

 

Poți vedea clipul piesei aici:

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *