full screen background image

Ai ascultat ultima piesă lansată de Havana & Ioana Ignat?

După ce a cucerit publicul cu hituri precum “Vita Bella”,“Mon Amour” și “Ecoute”, Havana colaborează pentru prima oară cu Ioana Ignat și lansează “Vivere”. Piesa compusă de către Sorin Seniuc, Vanotek și Alexandra Tirtirău este o coproducție Cat Music, Global Records, Media ProMusic și GreenEye Music. În regia lui Roman Burlaca și produs de Loops Production, clipul pune în scenă o poveste de dragoste, plină de fantezie, în care imaginile se îmbină cu versurile.

“Mi-a plăcut foarte mult piesa, de la prima ascultare. Havana este o echipă de oameni foarte mișto, iar Raul are un timbru foarte frumos și special. Mă bucur că am făcut această colaborare, cred mult în această piesă și îmi doresc să ajungă la urechile cât mai multor oameni”, mărturisește Ioana Ignat.

“Piesa Vivere este perfectă pentru vară, are o stare specială și îți rămâne ușor în minte, iar vocea Ioanei Ignat concentrează perfect starea generală. Colaborarea cu ea și echipa a fost una foarte ușoară și frumoasă. Ne-am conectat din prima. Filmarea a decurs foarte bine și aștept cu nerăbdare feedback-ul publicului. Cred foarte, foarte mult în această piesă”, declara Raul Eregep.

Vum ți se pare?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *