full screen background image

Proba practică a examenului auto, din nou la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc

Prefectul județului Suceava Mirela Adomnicăi  a decis că, începând de astazi, examinarea la proba practică de traseu a candidaților care solicită obținerea permisului de conducere se desfășoară în municipiile Suceava, Rădăuți, Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc.

Candidații pot opta pentru susținerea probei practice de traseu pentru oricare din cele 4 puncte.

 

Decizia a fost luată, de comun acord, la întâlnirea dintre prefect și  reprezentanții unor școli de șoferi,  desfășurată vineri 11 mai.

 

La întrevedere au participat șeful Serviciului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor – comisar șef Radu Obreja, reprezentanți ai Poliției Rutiere, Inspectoratului pentru Control și Transport Rutier  și Agenției Teritoriale a Autorității Rutiere Române.

 

Prin ordinul menționat, s-a revenit asupra ordinului  din 6 noiembrie 2017, care  stabilea că,  începând cu 1 ianuarie 2018,  examinarea la proba practică de traseu a candidaţilor care solicită obţinerea permisului de conducere se desfășoară numai în  municipiul reşedinţa de judeţ.

 

În cadrul discuțiilor, reprezentantul Poliției Rutiere a precizat că, în perioada celor 3 luni, în trafic nu au fost probleme deosebite pe parcursul examinării practice, iar școlile de șoferi au invocat aspecte ce țin de costurile economice suplimentare și de condițiile improprii ale locurilor de plecare, pentru susținerea probei practice.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *