full screen background image

Anna Lesko și Matteo încing spiritele de Valentine’s Day cu noul lor single, “Aruncă-mă” !

Anna Lesko feat. Matteo - Arunca-ma

 

“Aruncă-mă”, cel mai nou single lansat de Anna Lesko feat. Matteo reprezintă o nouă colaborare între cei doi artiști în care Anna surprinde cu o atitudine diferită, cool iar Matteo își pune în evidență și calitățile de compozitor.

 

Sursa de inspirație a acestei piese este chiar Anna Lesko: ”Este o artistă senzuală, talentată și foarte expresivă. O sursă bună de inspirație!”, spune Matteo. Acesta mărturisește că piesa ”Aruncă-mă” nu reprezintă prima colaborare cu Anna Lesko. ”Anna este un artist serios și conștiincios. Noi am mai tot lucrat în studio, așa ca acum, la piesa “Aruncă-mă” aveam deja protecția muncii făcută. Până a ajunge la această piesă am mai compus integral încă opt piese”, subliniază Matteo.

 

“Piesa “Aruncă-mă” îmi aprinde imaginația și imi trezește fiori de dragoste, atitudine ce se potrivește ca o mănușă personalității mele artistice. Mulțumesc Mattman Music, ei sunt cei care au lansat provocarea acestui featuring alături de Matteo și împreună am dat viață acestei povești de amor lipsită de prejudecăți.” declară Anna Lesko.

 

Deși mărturisește că versurile cele mai bune sunt inspirate din propriile trăiri și experiențe de viață, compozitorul Matteo spune însă că aceasta nu este o regulă și că ideile îi pot veni din orice zonă. ”Pentru piesa Annei Lesko au fost ore lungi de discuții. Am stat, am vorbit și am ascultat-o povestindu-mi diferite trăiri de-ale ei. Asta ne-a ajutat să îi scriem versurile. Vorbesc la plural pentru că nu numai eu am compus piesa “Aruncă-mă”, ci o gașcă întreagă de prieteni talentați de-ai mei pe care îi cheamă Mattman Music!”.

 

Piesa ”Aruncă-mă” interpretată de Anna Lesko și Matteo reprezintă din punct de vedere muzical o colaborare între Matteo, Razvan Mihăilă și Nicoleta Mihăilă (Nicoleta Oancea), pe versuri compuse de Matteo, Nicoleta Mihăilă (Nicoleta Oancea), Evangelos Siakas și Alex Adrian Mirea (Royal GNRL). Mix & master sunt realizate de Mattman Music, iar editorul piesei este MediaPro Music și Mattman Music.

 

Poți vedea clipul piesei ”Aruncă-mă” aici:

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *