full screen background image

Alegerea studenților reprezentanți, suspendată la USV

Asociația Studenților din Universitatea Suceava  ASUS  a anunțat astăzi suspendarea campaniei de alegere a studenților reprezentanți, din cauza contestaților primite de organizatori din partea studenților, care susțin că nu au primit destule informații cu privire la desfășurarea campaniei.

 

usv

 

Organizatorul principal al alegerilor dorește soluționarea contestațiilor și reclamațiilor aduse de studenți cu privire la desfășurarea campaniei, prin suspendarea și reluarea acesteia în condiții optime, în luna martie.

 

 

„Mulțumind tuturor studenților pentru feedback-ul adus, ASUS mai anunță că se va publica orarul alegerilor de luna viitoare cu destul timp înainte, pentru ca fiecare persoană din mediul academic interesată de acest eveniment să ia la cunoștință cu privire la perioada în care vor avea loc alagerile.

 

 

 

De asemenea, se dorește ca fiecărui candidat să i se acorde o perioadă mai îndelungată în care să-și organizeze campania electorală, pentru a nu fi nevoiți să facă acest lucru în timpul alegerilor”  a menționat vicepreședintele  ASUS,  IONUȚ FLUTUR.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *