full screen background image

Antonia lansează single-ul “Dream About My Face”

 

antonia

 

Antonia lansează single-ul “Dream About My Face”, o piesă de stare, în limba engleză, în care vocea artistei sună sexy și misterioasă.

 

“Dream About My Face” este un fel de comeback după o pauză în care am avut concerte, am lucrat în studio și mi-am luat timp să aleg împreună cu echipele mele de la Roton și Global Records piesa cea mai potrivită. În piesă este vorba despre o fată îndragostită, obsedată de un băiat, care este încrezătoare în ea și în puterile ei, știe că orice ar fi, ei vor rămâne împreună. Va lupta pentru dragostea lui până îl va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata luptă în ring pentru iubirea băiatului de care este îndrăgostită”, a spus Antonia.

 

Piesa a fost compusă și produsă de Marco and Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac, au compus single-ul anterior “Chica Loca”, dar și multe dintre piesele INNEI), versurile sunt scrise de Sorana Păcurar.

Videoclipul a fost filmat în București, într-o sală de sport. Antonia este o sportivă care luptă în ring, se antrenează și este susținută de prietenii ei. Invitați speciali în videoclip sunt artiștii și prietenii Antoniei: Corina, Giulia, Boier Bibescu, K-rie, dar și Jessie Mae, prietena din copilarie a artistei, model din Los Angeles. Regizorul este Barna Nemethi, DP este Barbu Balașoiu.

 

 

“Mi-am dorit să filmez un videoclip în care să fiu diferită, altfel decât se așteaptă fanii mei să mă vadă, să fiu mai puțin glam, dar sexy și încrezătoare în mine”, adaugă Antonia.

Echipa cu care a colaborat Antonia pe parte de beauty este formată din Sorin Stratulat (hair stylist), Andra Manea (make-up artist), Cristina Crăciun (stylist), iar pentru making of Alex Chițu (foto) și Lucian Bărbulescu (video).

Piesa este lansată de Roton împreună cu Global Records.

In această perioadă, Antonia susține concerte în intreaga țară, dar și în Republica Moldova.

 

Aici poți viziona videoclipul:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *