full screen background image

Alexandra Stan sucește mințile a zeci de barbați în clipul “I did it, Mama”

news-picture

 

 

După ce toată vara Alexandra Stan a stat pe primele locuri în topurile din Italia, Turcia și Japonia cu “We Wanna”, colaborarea de succes cu Inna și Daddy Yankee, continuând apoi cu feat-ul “Motive” alături de Dorian, artista lansează acum“I did it, Mama”, o piesă rebelă și îndrăzneață, o replică la mentalitatea conservatoare a unora dintre părinti.

 

Single-ul este produs de David Ciente, Marco & Seba, împreună cu producătorii suedezi Json Chanel și Eric Turner, cunoscut pentru colaborările lui de succes cu Tinie Tempah (Written in the stars) și Inna (Bop Bop).

 

În videoclipul senzual și incitant, regizat de Bogdan Daragiu, Alexandra Stan joacă rolul femeii fatale, irezistibilă în fața mai multor tipologii de bărbati, de la modele, motocicliști până la jucătorii de rugby de la CSA Steaua București.

 

Despre noul ei single și videoclip, Alexandra Stan mărturisește: “’I did it, Mama’ este o piesă de stare mai rebelă, pe care părinții nu o înțeleg din prima sau au tendința să o judece. Insă toată piesa are un aer optimist, e dinamică și te face să dansezi instant. Expresia „I did it, Mama!” este spusă cu mândrie și cu bucuria că am reușit! Aș zice că e un mix între reggaeton, European pop și balcanic. Și la filmările videoclipului m-am simțit foarte bine, ca o zeiță absolută, cu zeci de bărbați mișunand în jurul meu timp de 24 de ore”.

 

Aici poți viziona videoclipul:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *