full screen background image

Artiștii care vor cânta la gala GRAMMY 2022

Artiștii care vor cânta la gala GRAMMY 2022

John Legend, Silk Sonic, Carrie Underwood, J Balvin şi Maria Becerravor vor cânta la gala Premiilor Grammy, în cadrul celei de-a 64-a ediţii care se va defăşura duminică 3 aprilie în Las Vegas (SUA), relatează EFE, potrivit Agerpres.

 

Printre artiştii care vor mai urca pe scena premiilor Grammy, confirmaţi anterior de Academia Naţională de Arte şi Ştiinţe ale Înregistrării (Recording Academy), se numără de asemenea Billie Eilish, Lil Nas X, Olivia Rodrigo, BTS, Jack Harlow, Brothers Osborne şi H.E.R.

După ce a fost amânată din ianuarie ca urmare a pandemiei, anul acesta gala Grammy Awards se va desfăşura la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, în loc de sala Staples Center din Los Angeles şi îl va avea ca prezentator pe comediantul Trevor Noah.

Grammy Awards va avea loc la doar o săptămână după gala Oscarurilor, cu provocarea de a menţine interesul audienţei în acest sezon al premiilor.

Jon Batiste, un muzician oarecum necunoscut de marele public, conduce clasamentul cu 11 nominalizări. La categoria cel mai bun album al anului, el îi va avea ca rivali pe Taylor Swift şi Kanye West, a căror adversitate reciprocă este amplu cunoscută în lumea muzicii pop.

După Batiste, artiştii cu cele mai multe nominalizări sunt Justin Bieber, Doja Cat şi H.E.R., cu câte opt fiecare; şi Billie Eilish şi Olivia Rodrigo, cu câte şapte.

Bad Bunny, C. Tangana, Pablo Alborán, Nathy Peluso, Karol G, Camilo, Selena Gómez, Natalia Lafourcade şi Rubén Blades se numără printre artiştii nominalizaţi la muzica „latino”, care anul acesta include o nouă categorie: Cel mai bun album de muzică urbană.

Ediţia de anul trecut a Grammy Awards, cele mai importante premii ale muzicii la scară globală, s-a desfăşurat în martie în format redus şi fără covorul roşu în contextul pandemiei de coronavirus.

 

 

PE ACELAȘI SUBIECT:

https://www.radioimpactfm.ro/gala-premiilor-grammy-2022-amanata-din-cauza-raspandirii-variantei-omicron/

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *