full screen background image

AUDIO / Dezbatere „Economia României încotro?” organizată de Organizația Femeilor Antreprenor UGIR Suceava

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România a organizat astăzi, la Suceava, dezbaterea „Economia României încotro? Cum este influențat mediul privat antreprenorial de evoluțiile economice europene și naționale?”

Printre subiectele abordate au fost contextul economic european și național – înțelegerea schimbărilor și tendințelor economice pentru a lua decizii informate în afaceri, strategii pentru succesul antreprenorilor și reflectarea schimbărilor economice în performanța companiilor.

Președintele Organizației Femeilor Antreprenor UGIR Suceava, CARMEN FEDIUC, a precizat că o afacere de succes implică nu numai digitalizare și tehnologizare, ci și o bună colaborare pe plan local.

La rândul ei, președinta organizației naționale, MIRABELA MIRON, a felicitat femeile antreprenor pentru succesele obținute, remarcând implicarea acestora în proiectele comunității.

Dezbaterea „Economia României încotro?” de la Suceava a inclus și răspunsuri oferite de specialiști la provocările actuale în dezvoltarea unei afaceri de succes.

 

 

CITEȘTE ȘI

Dezbatere OFA UGIR „Economia României încotro? Cum este influențat mediul privat antreprenorial de evoluțiile economice europene și naționale?” la Suceava

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *