full screen background image

Bruno Mars a lansat piesa „Finesse”

Bruno Mars a lansat o piesă nouă, intitulată „Finesse”.

bruno-mars

Melodia este extrasă de pe albumul „24K Magic”, un disc prin care artistul dorește să transmită publicului bună-dispoziție și poftă de dans.
a începutul lunii octombrie, Bruno Mars anunța finalizarea celui de-al 3-lea album de studio, „24K Magic”. La scurtă vreme, a fost lansat primul single, urmând apoi interviuri și apariții în show-uri de divertisment. Din această serie de intervenții televizate face parte și ultimul interviu acordat lui Skavlan, gazda unei emisiuni transmise în Suedia, Norvegia și UK. Cu acest prilej, Bruno a detaliat ce și-a dorit să transmită publicul prin noul album.
”Pentru acest album, tocmai pentru că iubesc muzica și sunt și producător, mi-am propus să scriu un film. Mi-am spus: am să scriu un scenariu…și îl aveam deja în cap. Mă vedeam pe mine cu trupa dansând, aur peste tot și femei țipând atunci când dau interviuri”, a glumit Bruno Mars în interviul acordat lui Skavlan.
Lăsând glumele la o parte, Bruno a încheiat descrierea albumului cu câteva caracteristici definitorii.
”Mi-am imaginat un album care să transmită bună-dispoziție, care să facă oamenii să danseze, să facă oamenii să se îndrăgostească, să facă dragoste și să danseze din nou.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *