full screen background image

Deep Purple revine la București în mai 2017 cu turneul „The Long Goodbye”

Deep Purple va susține un nou concert la București pe 13 mai 2017.

deep-purple

Evenimentul va avea loc în parcarea A de la Romexpo, ca parte a turneului „The Long Goodbye”. În cadrul concertului va fi promovat noul album ”InFinite”.
Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock. Recent introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, trupa promovează cu prilejul noului turneu cel de-al 20-lea album de studio, „Infinite”. Programat pentru lansare pe 7 aprilie 2017, trupa a început deja promovarea acestui material cu piesa ”Time For Bedlam”, o melodie cu un sound surprinzător, mult mai progresiv decât al compozițiilor lansate în ultimii ani.
Cu prilejul dezvăluirii acestui prim single, solistul Ian Gillan a încercat să explice raționamentul care a stat la baza denumirii noului album.
“Dacă încerci să traduci ad litteram, ai putea, în mod rezonabil, să crezi că partea ”Finite” a cuvântului descrie parcursul trupei Deep Purple, cu un început evident și un final nebulos; dar ce se întâmplă cu partea ”in” a cuvântului? Termenul ”Infinite” este o sabie cu două tăișuri într-un plan tridimensional. Descrie ceva care se continuă mereu în toate direcțiile; care e similar, dar nu chiar același lucru cu echivalentului său temporal ”Etern”. Ceea ce mi-a dat de gândit“, a declarat Ian Gillan.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *