full screen background image

Carla’s Dreams în concert Live la Balul Bobocilor de la UMF Iași

Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași vă invită în număr cât mai mare la Balul Bobocilor, ce va avea loc joi, 26 noiembrie 2015, în Club Skye, începând cu orele 20:30, pentru a asculta reprezentația celor de la Carla’s Dreams și, totodată, pentru a vă distra toată seara.

balul_bobocilor_umf

 

Balul Bobocilor UMF Iași este unul foarte așteptat de către studenții universității, căci va reuni, în principal, studenții din anii preclinici din cadrul celor trei faculălți (incluzând și studenții de la specializarea Nutriție și Dietetică), dar și studenții din anii mai mari. În afară de aceștia, sunt așteptați cât mai mulți tineri din Iași, indiferent dacă sunt studenți sau nu.

 

Carla’s Dreams – trupa din Republica Moldova, ce s-a format în 2012 și a devenit un nume sonor și important pe piața muzicală românească și prin colaborările cu Loredana, Inna și, cel mai recent, Delia Matache – va concerta LIVE la Balul Bobocilor, fiind unul din momentele importante ale serii. Printre piesele importante ale trupei se numără Lumea ta (în colaborare cu Loredana) P.O.H.U.I. (în colaborare cu Inna), Cum ne noi (în colaborare cu Delia).

 

Tematica Balului este Rolling Back the years și este în concordanță cu evocarea tuturor lucurilor bune ce s-au întâmplat în trecut și continuă în viitor și, totodată, dă o notă de eleganță evenimentului ce este un punct important de referință în viața noilor studenți.

 

Așadar, dacă nu aveți planuri pentru joi seara, 26 noiembrie 2015, UMF Iași vă așteaptă de la 20:30, la Balul Bobocilor. Evenimentul este organizat de Societatea Studenților Mediciniști Iași, Societatea Studenților Stomatologi și Societatea Studenților Farmaciști Iași și este recomandat și susținut de radio Impact FM.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *