full screen background image

Castorii Suceava Streetball pe 1 octombrie

Sâmbătă – 1 octombrie pe esplanada Casei de Cultură Suceava va avea loc o nouă ediție a unui eveniment sportiv de excepție, Castorii Suceava Streetball, organizat de Clubul Sportiv Castorii Suceava în colaborarea cu Primăria Municipiului Suceava și a Consiliului local al Municipiului Suceava.

 

castorii

 

Împătimiții sportului si nu numai, de la tineri până la persoanele cu părul încărunțit de vreme, sunt așteptați în centrul Sucevei într-o zi de sâmbătă care se anunță a fi perfectă.

 

 

Sunteți invitați să trăiți bucuria de a marca un coş, de a juca un meci plin de adrenalină, de a lega noi prietenii şi de a vă face o mulţime de cunoştinţe, în cadrul acestui turneu oficial de streetball.

 

 

Iniţiatorii acestui eveniment sunt „Castorii Suceava”, club de baschet privat, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul şcolilor Gimnaziale Nr. 3, Nr. 9,  Nr. 11 si C.N. „Stefan cel Mare”.

 

 

„Ne dorim ca toţi copiii, dar şi oameni de toate vârstele să facă sport, iar baschetul este pentru toată lumea, indiferent de vârstă, un mod minunat de a petrece timpul liber” declară Vasile Gîlcă, cofondator la „Castorii Suceava”.

 

 

Competiţia de sâmbătă va fi de streetball – o variantă de baschet care se joacă 3 la 3.

 

 

Veți putea să vă înscrieți la concursuri de libere, 3 puncte, existând și concursuri pentru public.

 

 

Categoriile de participant vor fi Under 12 (sub 12 ani), Under 18 (între 13 și 18 ani) și +18 (peste 18 ani), toate acestea fiind grupate pe gen: masculine și feminin.

 

 

Premiile se vor acorda pe categorii. Premiul I pentru +18 va fi de 400 lei, premiul I pentru -18 va fi de 200 lei, iar pentru libere se va acorda un premiu de 100 lei.

 

 

În caz de vreme nefavorabilă, vă așteptăm în sala de sport a Colegiului Național Ștefan cel Mare Suceava.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *