full screen background image

Cât de bine se cunosc Sore și Mark Stam? Challenge LIVE în After Morning

Mark Stam aduce vara și căldura mai aproape prin piesa E ok, pe care o lansează în colaborare cu Sore. Artistul îi încurajează pe toți cei care trec prin momente mai puțin fericite și le transmite că este ok ca în viață să existe și perioade mai grele. Important este ca fiecare să găsească puterea și să depășească astfel de momente cu optimism și cu zâmbetul pe buze, pentru că “e ok sa nu fii ok”. Sore dă sensibilitate piesei prin vocea sa încântătoare și poartă sufletele ascultătorilor prin versurile lui Mark.

”Mă bucur că am putut să mă pun timp de jumătate de an în locul unui ascultător, s-o savurez de parcă o auzeam pentru prima dată și să o las să-mi fie călăuză atunci când mă simțeam rătăcit”, spune Mark. Artistul ne-a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă în 2020, iar social media nu a fost de prea mare folos, motiv pentru care a făcut o cură de detox. Pauza i-a prins bine, pentru că l-a inspirat să scrie piesa aceasta reușită, pe care o poți asculta zilnic la Impact FM.

Și Sore este încântată de colaborare, pe care o consideră lucrul potrivit la momentul potrivit: ”Mă bucur să colaborez cu Mark pentru această piesă. În primul rând, pentru că îl consider una dintre noile voci emblemă, și în al doilea rând, pentru că piesa are un mesaj pe care noi toți ar trebui să ni-l impunem cât mai des. Vulnerabilitatea este o putere, nu o slăbiciune, și a fi sinceri despre ce și cum simțim ne face oameni mai buni, mai frumoși și mai puternici.”

Mark și Sore au fost prezenți astăzi, în direct, în emisiunea Cosmica la After Morning și au răspuns pozitiv unui super challenge spontan! Află cât de bine se cunosc cei doi ”partners in crime”:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *