full screen background image

VUNK lansează “Domnul Portocaliu”

Trupa VUNK continuă povestea “Domnului Portocaliu” în 2020, de această dată, cu lansarea single-ului cu același nume, însoțit și de videoclipul oficial. Este poezia vizuală pe care o identifici în toată paleta de culori.

Povestea de iubire este una atipică, pentru că personajul feminin nu îl cunoaște pe “Domnul Portocaliu”, însă îi aude vorbele și declaratiile de dragoste, cu ajutorul unei melodii care rămâne întipărită în minte, unde notele muzicale construiesc finalul fericit și se lasă descoperite pe… Shazam. Altfel, dorința “Domnului Portocaliu” este ca iubita să împărtășească acceași culoare a iubirii, pentru fi recunoscuta dintr-o mie de povești.

Videoclipul este realizat în inima Bucureştiului, fiind regizat de catre Cornel Ilie, tot el fiind cel care a realizat scenariul. Filmarea a fost facuta de catre Remus Achim, iar elementul principal este dansul step, un moment inedit in videoclipurile muzicale, alaturi de calitatile de dansatori ale actorilor Adrian Nour și Dana Paraschiv.

“Mi-am dorit să scriu scenariul și să regizez clipul pentru „Domnul Portocaliu”, din dorința de a spune o poveste de dragoste în maniera vizuală a filmelor musical. Arta musicalului, arta dansului step, mi se par sub-apreciate și sub-expuse publicului român și de-asta acest clip este un foarte scurt și timid, omagiu adus acestor arte. Povestea este cea a doi oameni care pot fi considerați ciudați de către cei din jur pentru că nu se conformează societății, dar atunci când se întâlnesc sunt perfecți împreună. Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt. Multi dintre noi am trecut prin momente în care să simțim că nu suntem înțeleși sau acceptați de către cei din jur și să apară în viața noastră un om care să ne iubească așa cum suntem, nu cum ar trebui să fim”, a declarat Cornel Ilie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *