full screen background image

Centru de vaccinare drive – through în parcarea Shopping City Suceava

Primul centru de vaccinare de tip drive – through din Suceava funcționează în parcarea Shopping City de pe 8 mai.

Noul centru permite un acces facil, direct din mașină, tuturor celor care doresc să se vaccineze.

Centrul funcționează zilnic, între orele 08:00 – 20:00, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer Biontech.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta doar cu actul de identitate, nefiind necesară o programare în prealabil.

Shopping City Suceava s-a alăturat demersului autorităților, susținând campania de vaccinare în desfășurare împotriva coronavirusului.

Centrul comercial a pus la dispoziția autorităților, gratuit, spațiul necesar pentru realizarea vaccinării, contribuind în acest fel la eficientizarea procesului de vaccinare.

Spațiul respectă toate cerințele prevăzute de autorități, inclusiv asigurarea fluxului către zona de triaj, vaccinare și supraveghere după vaccinare.

Organizarea activității centrului de vaccinare este gestionată de instituțiile abilitate, iar centrul comercial pune la dispozitie logistica necesară: mobilier, mese, scaune, patul, frigider și branșamentele la utilități.

Încă de la începutul pandemiei, Shopping City Suceava a colaborat cu autoritățile locale pentru a identifica măsuri favorabile domeniului de activitate al centrului comercial, precum și pentru a asigura un mediu cât mai sigur pentru cumpărături.

„Așteptăm cu nerăbdare revenirea la normalitate, motiv pentru care contribuim tot mai activ la  acest proces, susținând autoritățile în demersul lor pentru limitarea pandemiei de Covid-19” – au declarat reprezentanții Shopping City Suceava.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *