full screen background image

Numeroase manifestări culturale în județul Suceava, în această vară

Programul manifestărilor culturale de vară organizate de Consiliul Județean Suceava va debuta, pe 2 iunie, cu Festivalul Internațional Ciprian Porumbescu, cea mai mare manifestare culturală a verii din România. 

Vicepreședintele NICULAI BARBĂ spune că județul Suceava va fi deosebit de atractiv atât din punct de vedere al evenimentelor culturale organizate, cât și a celor turistice.

Tot luna viitoare, de hramul Sucevei, va fi organizată o nouă ediție a Târgului de Sânziene, în care vor fi promovate meșteșugurile și tradițiile, sub marca Produs în Bucovina.

În perioada 24 iunie – 2 iulie se va desfășura Programul Ștefanian, care se va încheia cu un pelerinaj la Mănăstirea Putna.

Festivalul de Artă Medievală din Cetatea de Scaun a  Sucevei este programat între 11 – 14 august, fiind deschis de parada pe străzile orașului, una dintre cele mai mari din Europa.

Pe 1 august va debuta Luna Diasporei, cu o serie de evenimente pentru românii din Ucraina și care va continua cu întâlniri cu partenerii din regiunile înfrățite Schwaben și Mayenne.

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Programul „Paște în Bucovina”, un succes pentru conducerea CJ Suceava

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *