full screen background image

Hitul verii de la JUNO x MIRA – „Toată noaptea”

Hitul verii vine de la JUNO x MIRA. Piesa „Toată noaptea” este o idilă, o poveste de dragoste ce se naște natural și pasional într-o noapte nebună în club.

JUNO povestește despre noua piesă: „Despre colaborarea cu Mira, nu vă zic decât că în studio când am făcut piesa, i-am zis lui Fenom (Florin Boka), cel care a produs piesa, că Mira este potrivirea perfectă și câteva luni mai târziu când am înregistrat cu ea, intuiția mi s-a confirmat. Multumesc mult, Mira, Fenom, Angus și Smiley că am făcut împreună o piesa așa tare!”

Mira, despre colaborarea cu JUNO: „De la prima ascultare, „toată noaptea” mi-a rămas în cap toată ziua. E genul de piesa care te „bântuie” după ce ai ascultat-o doar o dată. Am fost foarte fericită când JUNO m-a invitat pe piesă, având în vedere că eu deja îmi doream o colaborare cu el la un moment dat. La clip ne-am distrat foarte tare, am dansat de zor și am plecat cu vânătăi de acolo, dar a meritat efortul. Sperăm să dansați toată vara pe piesa noastră!”

Piesa este o producție marca HaHaHa Production & Cat Music & MIRA, muzica fiind creată de Alexandru Stancu (JUNO), Florin Boka, Angus Mihai, Andrei Tiberiu Maria (Smiley), textul scris de Alexandru Stancu ( JUNO), iar producția și mixul asigurate de Florin Boka (Feenom).

MAI CITEȘTE ȘI

Johny Romano x JUNO au lansat HIT-ul verii – “PRAF”

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.