full screen background image

Sezon nou pe IMPACT FM!

Cod portocaliu! Gataaaa!!!  S-a dus vara, s-a cam dus și bronzul, se scurtează zilele, se lungesc nopțile. Toaamnăă, bine ai venit!

Chiar dacă oftăm nostalgic în sinea noastră după mare și apusuri roșii,  ne-am regrupat și ne-am reîntregit echipa. Așa că suntem pregătiți cu forțe și energii noi, gata să atacăm fiecare zi ploioasă de toamnă cu hituri numai bune de încălzit inima și atmosfera. Hiturile de IMPACT!

Petre și Andrei sunt alarma ta de trezire la „Dis de Dimineață„, de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00. Ai face bine să răspunzi prezent pentru că, știi tu, You snooze, you lose!

“…ne reauzim și mâine, după zece, pe IMPACT FM…”

Yep, asta-i Luisa, care a promis că în toamnă, la „After Morning„, o să mai varieze intervenția de final de emisie. Lu, we believe in you!

 

De la 13.00  apare pe frecvențe Gabi Marian, care reușește de fiecare dată să ne transmită acel simț al realității, chiar dacă și el pare la fel de zăpăcit precum restul echipei. „Drive Your HIT” se ascultă pe frecvențe până în 16.00. Un melanj fresh și tonic de hituri, știri și informații din trafic.

When you DRIVE (your HIT), never drink. Always listen!

 

Și asta nu e tot! Rubricile pe care le îndrăgești se anunță a fi și mai funky și mai #FRESH, cu chestii pe care siiiiigur le ȘTII SAU NU LE ȘTII și care o să ți se pară NEXT LEVEL, cu noutăți pe bune din MOVIE HIT, dar și cu ceva FAKE NEWS cât să-ți pună pe bigudiuri creierul. Că prea ne credem toți ROMÂNI DE GENIU!

Ca să nu facem risipă de words în Word, îți promitem că după o vară plină de avertizări meteo, avem și noi una. În toamnă, pe IMPACT FM, ai cod portocaliu de distracție!

 

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ: 

În august, IMPACT FM intră la apă! 

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *