full screen background image

Code Your Dreams !, parteneriat ASSIST Software – USV

ASSIST Software invită studenții interesați să înceapă o carieră în IT, la cea de-a X-a ediție Porți Deschise ASSIST Software pe 21 martie de la ora 11:00, la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, în Aula din Corpul E.

 

 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor și Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, fiind dedicat studenților din toți anii de studiu și masterat.

 

 

În intervalul orar 11:00 – 14:00 vor avea loc două acțiuni : în holul din fața rectoratului va fi amenajată o zonă cu standuri de prezentare, unde studenții vor lua parte la demonstrații practice de modelare 3D și programare de jocuri, vor testa aplicații și dispozitive inedite dezvoltate pentru companii de renume mondial.

 

 

Cei prezenți vor avea parte și de o incursiune în cultura organizațională a companiei, descoperind varietatea de activități pe care le pot practica în timpul liber, alături de colegii din ASSIST Software ( club de cliclism, fotbal, competiții etc ).

 

 

Discuțiile vor avea loc într-o atmosferă informală, iar cei prezenți vor fi întâmpinați cu pizza, răcoritoare și alte surprize.

 

 

A doua parte a evenimentului constă într-o serie de prezentări ce vor avea loc de la ora 11:00 în Aula din Corpul E.

 

 

Desfășurată sub sloganul  Code your dreams !,  ediția de anul acesta va aduce în fața participanților universul fascinant al jocurilor și multe dintre produsele și proiectele inovative dezvoltate la nivel intern.

 

 

ASSIST Software a pregătit o tombolă specială pentru studenții care participă la eveniment, premiul cel mare constând într-o Consola SONY PlayStation 4 Slim 1 TB Call of Duty WWII Limited Edition + Call of Duty WWII.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *