full screen background image

Comitetul Director al AMR de la Suceava a solicitat Guvernului alocări bugetare corespunzătoare

La Suceava s-a încheiat astăzi întâlnirea Comitetului Director al Asociațiilor Municipiilor din România.

Pe ordinea de zi au figurat subiecte precum relaxarea alocărilor bugetare de la nivel guvernamental, statutul polițistului local, digitalizarea activității, transparentizarea instituțiilor publice și performanța administrativă.

 

Gazda întâlnirii, primarul ION LUNGU, a declarat că aceste schimburi de experiență sunt benefice deoarece permit elaborarea unor proiecte comune de durată.

Președintele Asociaţiei Municipiilor din România ROBERT NEGOIȚĂ – primarul sectorului 3 al Capitalei, a menționat că proiectele propuse sunt esențiale pentru dezvoltarea comunităților.

La rândul său, primarul municipiului Iași MIHAI CHIRICA a precizat că modalitatea de reprezentare a drepturilor cetățenilor reprezintă principala menire a Asociației Municipiilor.

Asociaţia Municipiilor din România este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale la nivel naţional şi internaţional și care cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele municipiului Bucureşti.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *