full screen background image

Feli – Omule, deschide ochii (piesă şi clip)

Feli lansează “Omule, deschide ochii”, prima filă din jurnalul ei muzical pe care-l denumeşte “Feli din poveste” şi care va fi dezvăluit publicului felie cu felie în următoarele luni.

“Omule, deschide ochii”, prima felie din povestea ei, este un strigăt în care artista şi-a turnat tot amarul şi bullyingul primit din partea celor care au descurajat-o la începutul carierei ei şi prin care îndeamnă oamenii la bunatatea şi frumuseţea cu care s-au născut: “Abia acum mi-am luat de mână curajul să spun în versuri şi muzică tot ce am auzit şi simţit la începutul drumului meu în muzică. Îmi doresc ca oamenii să fie atenţi la ce strivesc în jurul lor atunci când vorbesc. Eu îmi trăiesc astăzi visul, după fiecare dezamagire, m-am reconectat la origini şi am mers mai departe pe drumul meu.”, povesteşte Feli.

Soundul noului ei proiect muzical este pop urban cu influenţe tradiţional româneşti: “Eu simt povestea vieţii mele profund conectată la origini, aşa că am avut impulsul de a scrie refrenele acestui proiect în stil tradiţional din dragoste faţă de folclorul romanesc.”.

Piesa “Omule, deschide ochii” este produsa în studiourile HaHaHa Production în coproducţie cu Cat Music, muzica este compusă de Feli împreuna cu Şerban Cazan, iar versurile aparţin în totalitate artistei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *