full screen background image

CONCURS | Ești invitatul nostru la PIZZA DAY!

Mereu acolo cu tine, când ți-e foame, când nu vrei să gătești, când ți-e poftă sau… când îți dorești. Garantat vei reuși și tu să faci rime după ce îți dăm o super veste. Avem un premiu delicios pentru tine. Implică PIZZA!

Industrial Pizza Pub și Impact FM Suceava pun la bătaie vouchere în valoare de 100 de lei, pentru ca tu să îți alegi orice pizza îți dorești, de la partenerii noștri. Este super simplu! Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp, la 0749.21.21.21, în care să ne spui care este sortimentul tău preferat de pizza, de la Industrial Pizza Pub.

Noi încercăm să nu poftim la toate sortimentele delicioase din meniu și te asigurăm că vineri, pe 12 noiembrie, vei afla dacă ai câștigat. Tragem la sorți norocoșii la Dis de Dimineață, After Morning și Drive Your Hit.

Știm… este rotundă, vine la pachet în ambalaj pătrat și se servește tăiată în felii triunghiulare. Dar pe 8 noiembrie va conta numai și numai că este pizza ta. Să ai poftă!

 

 

  • Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, folosind random.org
  • Vor avea loc 3 extrageri a câte un voucher
  • Voucherele se ridică de la sediul Impact FM Suceava (Str. Mărăști Nr. 18, Bl.3, Tronson II, Ap. 2 (acces prin parcarea MPO), în baza cărții de identitate
  • Regulamentul general al concursurilor pe care le desfășurăm poate fi consultat AICI.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *