full screen background image

Conducători auto băuți, opriți de polițiștii suceveni

La 14.02.2016, ora 14.41, o patrulă din cadrul Postului de poliție Dornești a oprit pentru control pe DN 17, la ieșirea din localitate, autoturismul condus de o femeie de 50 de ani din municipiul Rădăuți.

 

soferi

 

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

 

La 14.02.2016, ora 18.20, un echipaj din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, a oprit pentru control pe DJ 209H, în localitatea Baia, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Fălticeni.

 

 

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 37 de ani are permisul de conducere anulat.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *