full screen background image

Interes crescut pentru târgul de nunți ”TREND MARIAJ” de la Shopping City Suceava

 

O nouă ediţie de succes a Târgului de nunţi „Trend Mariaj” s-a desfășurat weekendul acesta la Shopping City Suceava.

 

prezentare de moda rochii de mireasa si costume de mire

 

În cele 3 zile de eveniment, peste 40.000 de persoane au vizitat centrul comercial şi au admirat standurile deosebite şi amenajările de excepţie realizate de cei mai buni specialişti din domeniu.

 

 

Ultimele tendinţe în materie de nunţi au fost prezentate pe parcursul celor 3 zile viitorilor miri care au păşit pragul târgului de nunţi de la Shopping City Suceava.

 

 

Peste 40 de expozanți  din judetele Suceava si Botoșani s-au întâlnit cu viitorii însurăței la târgul de nunți din incinta centrului comercial pentru a le oferi cele mai bune sfaturi pentru nuntă.

 

 

În cadrul târgului au fost prezentate numeroase modele de rochii de mireasă, precum și costume de mire, verighete, pachete video, decoraţiuni si aranjamente florale, invitații, torturi și prăjituri, masă cu fructe, sonorizare și lumini arhitecturale, DJ și formații, make-up & hairstyle, locații de nuntă, dar și destinații atractive pentru luna de miere.

 

 

Duminică, 14 februarie, sucevenii s-au bucurat de un spectacol complex, cu prezentări de modă, dansuri și show-uri energice susținute de tinere talente sucevene : Bucovina Dance Studio, Dj Verony Team și Bar Show, Cosmina Mandiuc, Crețu Cătălin Jazz, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu.

 

 

De Ziua Îndrăgostiților, Vers us Band, Laura Olteanu, Fly Band Alter Ego și Trupa 9 au încântat publicul numeros cu melodii de dragoste, folclorice sau moderne, dar și cele mai noi hituri pop sau rock, creând o atmosferă incendiară timp de câteva ore pentru toți participanții la târgul de nunți.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *