full screen background image

Contrabandă de țigări la Vicovu de Sus

 

La data de 11.01.2016, în jurul orei 20.50, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, supraveghere şi control al traficului rutier pe D.J. 209G, pe raza comunei Straja, a oprit pentru control autoturismul de teren, condus de un bărbat în vârstă de 25 ani.

 

1

S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului, ocazie cu care, între bancheta spate şi scaunul stânga-faţă a fost identificat un sac în interiorul căruia se aflau mai multe pachete de ţigarete.

 

 

Conducătorul auto a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma controlului interiorului autoturismului, au fost identificate un număr de 9940 bucăţi ţigarete, cu timbru fiscal extracomunitar.

 

 

Cantitatea de ţigarete provenită din contrabandă a fost ridicată în vederea confiscării.

 

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă faptă prev. şi ped. de art. 270 alin. (3) din Legea nr. 86/2006 modificată prin O.U.G. nr. 54/2010.

 

 

Autoturismul, în valoare de aproximativ 4.000 de euro a fost ridicat în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză.

 

 

Totodată, de la bărbatul de 25 de ani a fost ridicată suma de 450 euro în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

 

 

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *