full screen background image

Daniel Iordăchioae şi What’s UP lansează un single “Pe Furiş”

Daniel-Iordachioae-feat-Whats-Up-Pe-furis-800x494

 

 

De câte ori nu ne-au atras şi mai mult lucrurile interzise sau ce păreau imposibil de atins astfel încât să ne determine să tragem cu urechea sau să ne uităm pe gaura cheii?

Daniel Iordachioae şi What’s UP şi-au  unit forţele pentru o colaborare cu totul şi cu totul specială în care ne demonstrează că iţi poti întâlni fericirea “pe furiş”, făcând o escapadă rapidă din mrejele rutinei. Daniel a mărturist că a colecţionat numeroase amintiri frumoase realizate “pe furiş”. “În primul rând ca adolescent, am făcut pe furiş toate lucrurile interzise şi la care râvneam… prima ţigară, prima bere, primul amor, prima bătaie (voită), prima pereche de blugi pe care mi-o doream şi n-aveam parte de ea că „mai aveam încă 3 perechi acasă”…Până şi declaraţiile astea le dau pe furiş, că nu ştiu dacă sunt de acord cu ele”, a declarat artistul glumind.

 

What’s UP şi-a amintit amuzat de o întâmplare săvârşită „pe furiş”: „Când eram mic îmi plăceau foarte tare cartofii prajiţi, dar nu aveam voie să folosesc cuţitul şi nici aragazul. Ţin minte că m-am dus pe furiş în bucătărie şi m-am pus pe tăiat. Când să-i pun pe foc, m-a prins mama… Continuarea cred că o ştiţi!”  Videoclipul a cărui regie e semnată de Anthony Icuagu are în prim-plan doi tineri care se regăsesc unul pe altul “pe furiş”. Filmările au reprezentat o ocazie numai bună de distracţie pentru cei doi artişti, dar şi pentru echipa de producţie.

 

Despre colaborarea în premieră cu What’s UP, Daniel a mărturisit: “Colaborarea cu Whatsy a fost şi sper că va continua să fie super ok, haioasă, relaxată şi plină de învăţăminte pentru amândoi. Este un artist într-adevăr, spontan, creativ şi zăpăcit! What’s UP a adăugat: “Pe furiş este o piesă la care am lucrat cu drag, la fel ca în orice alt proiect în care mă implic, iar Daniel este cel mai cool artist al generaţiei de aur. Sper ca piesa să ajunga direct în inimile voastre”.

 

Aici poţi vedea videoclipul:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *