full screen background image

Delia Rus va cānta īn deschiderea concertului LP de astăzi

LP, vedeta rock arhetipală cu un stil inconfundabil, care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul“Lost On You“, va reveni pentru a treia oară īn București, pe 24 iunie, la Arenele Romane, cu un turneu ce promovează cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth. La nici 4 ani de la lansarea „Lost On You”, piesa a depășit peste 500 de milioane de ascultări și a fost īn fruntea topurilor muzicale īn peste 13 țări, părānd să fi căpătat o viață a sa proprie și ajungānd favorita ascultătorilor oricărui gen muzical. Prezentă de atunci pe scenele celor mai importante festivaluri, LP aduce īn Heart To Mouth cel mai personal manifest legat de cum artista īși vede muzica – necenzurată și autentică.
Concertul, organizat de Events, va fi deschis de către Delia Rus.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia īmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum „Daca pleci”, „Inimi Straine”, „Ochii la mine” (feat. Tranda) și „Fericire / Chip de chin”. Debutānd īn 2016 cu „Daca pleci”, lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Succesul lansărilor sale a adus-o in atentia organizatorilor Media Music Awards, Delia fiind invitata sa deschida editia din 2017 cu noul său single – Inimi Straine.
2018 a adus colaborarea cu Tranda si Otrava pe „Ochii la mine”, dar și o poveste de dragoste cāntată īn 3 piese – „Fericire / Chip de Chin”, “Alandala” si “Iarta-ma”.
A colaborat din nou cu Tranda pe “Club Nostalgia”, piesă inclusă pe cel mai recent album al rapperului – Nord (2019). Totodată, artista a “reconstruit” piesa “Salcie la mal” īn luna aprilie a acestui an, punānd īntr-o nouă lumină versurile lui Maximilian Mihai.
Accesul publicului īn incintă se va face īncepānd cu ora 19:00 iar concertele vor īncepe la ora 20:00 (Delia Rus) și 21:00 (LP).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *