full screen background image

Randi lansează un imn al iubirii: Inimi

Randi ne-a obișnuit deja cu explorarea poetică a universului iubirii, disecând iubirea prin versurile sale, ca un chirurg precis.

Piesele sale au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube, unele dintre ele devenind „imn”, precum „Visător”, care continuă să inspire oamenii la ani de zile după lansare.

Acum lansează o nouă piesă, „Inimi”, care speră că va inspira și încuraja ascultătorii să creadă în iubire, pentru că este sentimentul care leagă sufletele oamenilor și dă sens vieții.

Piesa celebrează iubirea, vorbind despre căutarea constantă a jumătății și despre unirea unor lumi diferite: masculin și feminin.

„<<Inimi>>, noua mea piesă, este despre căutarea și găsirea iubirii, cel mai frumos sentiment dintre toate. Piesa vorbește despre un ideal, despre două  jumătăți perfecte, despre două suflete rătăcite care se regăsesc departe de lume și de tot ceea ce trece ca un anotimp, într-un loc unde iubirea transcede timpul. Sper că cei care ascultă piesa vor recâștiga încrederea în iubire și vor visa la o lume mai bună.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *