full screen background image

Despre perioada post-COVID, cu medicul Irina Badrajan

După ce am trecut parțial prin pandemia de coronavirus, discuțiile despre profilaxia și continuarea măsurilor de siguranță rămân la ordinea zilei. Rețelele de socializare sunt pline de tot felul de sfaturi date de persoane fără pregătire medicală, care nu fac decât să bulverseze o parte a publicului.

Tocmai de aceea ținem cont de intervențiile specialiștilor – în cazul nostru medicul IRINA BADRAJAN, secretarul Colegiului Medicilor Suceava – care pentru început ne oferă amănunte despre metodele de comunicare și despre temerile mai mult sau mai puțin îndreptățite.

Cum ați recepționat dvs., ca medic, măsurile drastice impuse de autorități? Întrebarea vine în contextul în care Suceava a trecut nu numai prin stare de urgență, la fel ca întreaga țară, ci și prin carantină.

Chiar, de ce copiii au fost și sunt mai puțin afectați de coronavirus ?  Care este explicația?  Și, în completare, de ce persoanele în vârstă fac cele mai severe forme de boală?

Haideți să încheiem discuția de astăzi într-un mod pozitiv, cu câteva sfaturi de urmat.

Foarte interesante opiniile avizate ale medicului IRINA BADRAJAN, secretarul Colegiului Medicilor Suceava. Aşa cum ne place nouă să spunem, aveţi şi în continuare grijă de voi şi de cei din jurul vostru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *