full screen background image

DJ Sava și Serena lansează „Red Cadillac”

După colaborarea cu Ioana Ignat, DJ Sava lansează alături de Serena single-ul „Red Cadillac”. Compusă de Theea Miculescu și Alex Cotoi și produsă de acesta alături de DJ Sava și Florin Buzea, „Red Cadillac” te duce cu gândul la acele momente în care trebuie să tragi aer în piept ți să îți limpezești mintea. Filmat în Spania și România, în regia lui SAN, clipul subliniază prin imagini mesajul și vibe-ul piesei.

„Serena are un timbru vocal special, puternic și fresh, iar vocea ei s-a potrivit perfect pe «Red Cadillac». Am lucrat foarte ușor împreună, este un om dedicat muncii lui. Pentru clip am filmat în jur de 3 zile, dar a fost o plăcere să conduc în Valencia și Castellon, acolo unde plajele sunt la fiecare pas, iar munții devin legătura dintre orașe ”, declară DJ Sava.

„Mereu am considerat că poveștile frumoase au la bază întâmplări neașteptate. Totul a pornit când eram la un studio. DJ Sava mi-a arătat o piesă la care lucra, care suna diferit și avea acel ceva care m-a cucerit de la prima ascultare. Fără să stăm prea mult pe gânduri, ne-am apucat să o înregistrăm și să ne gândim la scenarii de clip. La scurt timp după, am filmat și așa a luat viață «Red Cadillac»”, adăuga Serena.

Ce părere ai?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *