full screen background image

JO – Răpitor (piesă și videoclip)

JO și-a surprins fanii cu lansarea celui mai nou single. „Răpitor” a fost lansat duminică și a strâns în doar câteva ore peste 200.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Piesa și videoclipul au fost pregătite în cel mai mare secret, iar personajul masculin din videoclip este interpretat chiar de catre Juno, iubitul artistei.

Cunoscută în industria muzicală românească pentru piesele frumoase pe care le lansează, Jo nu se dezice de această rețetă de succes pe care o aplică. Mesajul piesei vorbește despre o relație toxică din care nu vrei să ieși, deși știi că îți face rău: “Piesa #Răpitor descrie o relație toxică în care orice te-ar sfătui lumea sau prietenii, continui să iei aceleași decizii, pentru că fără persoana iubită dorul te răpește!”, spune artista.

Deși nu este un secret pentru fanii lor că au o relație, JO și Juno nu au mai apărut împreună într-un videoclip. Cei doi au o relație de aproape doi ani și lucrează, evoluează și călătoresc împreună. Juno a lucrat împreună cu Smiley la versurile piesei, așa că pentru el a fost foarte ușor să intre în rolul “băiatului toxic” din relație.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *