full screen background image

VIDEO / Dorian Popa, o nouă colaborare de succes în 2023

Dorian Popa vrea o nouă colaborare de succes în 2023.

“Moșul a venit o dată și mai vine o dată în ianuarie, când îmi vine mașina. Mi a adus un lanț cu diamante de 65.000 de euro, mie îmi plac lucrurile consistente și îmi și place să investesc în lucruri smart, aurul și diamantele fiind o investiție extraordinară și gândeam demult asta dar îmi place să leg astfel de cheltuieli reușite”, a spus Dorian Popa.

Artistul a mai dezvăluit ce urmează după cea de a patra colaborare cu Amna. “Prima piesă pe anul viitor va fi o colaborare cu Liviu Teodorescu, am o piesă de îngheți, de la Mark Stam, un băiat pe care îl apreciez foarte mult, și abia aștept să văd cum o să ne sune piesa asta mie și lui Liviu. Vom face și videoclip și tot ce trebuie, în care vom filma cu Lamborghini ul”.
După ce s au cunoscut la filmările pentru “Pariu cu viață” și au cântat împreună în LaLaBand cei doi au lansat și două piese împreună. Prima, acum cinci ani, s a numit “Fanele” iar Liviu Teodorescu & Dorian Popa au colaeborat cu Laura Giurcanu, Cea de a două s a lansat acum doi ani și se numește “Sar pe Noi”, fiind o colaborare de succes a celor doi artiști.

MAI CITEŞTE

POVESTEA NEVERSEA CONTINUĂ ÎN 2023, AFLĂ CÂT COSTĂ ABONAMENTELE

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *