full screen background image

După o perioadă lungă de timp, Otilia lansează din nou o piesă în română

Otilia a lansat, după o perioadă lungă de timp, o nouă piesă în limba română. Aceasta face parte dintr-un proiect extins al Otiliei, prin care își reîntoarce atenția artistică și către oamenii de acasă.
„Sunt foarte emoționată să lansez «Nu pot», din două motive. Primul motiv este că, după mulți ani, lansez acum o piesă în limba română. Este, de fapt, varianta în română a melodiei «Oh na na», pe care am lansat-o în această vară și pe care fanii mei au apreciat-o foarte mult.
Al doilea motiv al emoțiilor mele este legat de faptul că, odată cu «Nu pot», vor urma și mai multe piese în limba română. Este un proiect la care țin foarte mult, pentru că e dedicat tuturor celor de acasă, de care mă leagă unele dintre cele mai frumoase și mai vechi amintiri din cariera mea”
„Nu pot” spune povestea unei relații intense de dragoste, care va rămâne cu siguranță în memoria personajului din piesă. O iubire ce nu pare a se consuma vreodată, oricât de puternic se manifestă. Iar acest fapt este întărit și de versurile „îmi amintesti întruna, că-n lumea mea tu nu ești doar un trecător”. Ascultă piesa chiar AICI.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.