full screen background image

Ed Sheeran și ucrainenii de la Antytila clip cu imagini de pe front

Clipul piesei lui Ed Sheeran cu ucrainenii de la Antytila conține imagini de pe front.

„Ed simte acea durere, compasiune şi simpatie pentru poporul ucrainean”, a declarat solistul Taras Topolya, adăugând că versurile au fost create în timp ce activa ca medic pe front în localitatea Borodyanka, aflată chiar la vest de capitala Kiev.

După ce au scris versurile, membrii grupului au putut să şi filmeze în timp ce se aflau pe front, la Harkov.

La începutul acestui an, formaţia a intrat în atenţia publicului larg după ce a postat un videoclip în care se oferea să cânte prin intermediul unui link live la un concert pentru Ucraina organizat la Birmingham. Organizatorii concertului, la care a participat şi Ed Sheeran, au refuzat oferta din cauza asocierii grupului cu armata, însă echipa lui Sheeran a propus apoi o colaborare cu trupa.

„Deja a crescut gradul de conştientizare cu privire la situaţia din Ucraina şi acest proces continuă. Mă bucur foarte mult că un cântăreţ celebru îi sprijină pe ucraineni. Ed Sheeran, echipa sa şi alţii înţeleg că avem nevoie de ajutor şi de sprijin pentru a supravieţui şi a câştiga. Şi sunt foarte recunoscător pentru asta”, a precizat Topolya.

Ed Sheeran a filmat clip în Ucraina înainte de izbucnirea războiului

În urmă cu două săptămâni, Ed Sheeran lansase videoclipul original al piesei pe care o făcuse în colaborare cu rapperul Lil Baby,  filmat chiar în Kiev, înainte de izbucnirea războiului, la prima vizită a artistului britanic în Ucraina.

Citește și:
Ed Sheeran îşi înregistrează toate sesiunile de compoziţieLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *