full screen background image

Exerciţii comune de antrenament la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni

În ultimii doi ani, pe timpul vizitelor şi antrenamentelor comune desfăşurate cu reprezentanţi ai Gărzii Naţionale din Ucraina, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni s-a dovedit a fi un veritabil partener caracterizat de profesionalism şi credibilitate.

 

 

Ca urmare a demersurilor de la nivelul Jandarmeriei Române, în perioada 27 – 31 martie, un grup de 10 cadre ale Gărzii Naţionale din Ucraina participă la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni la activitatea Antrenarea ofiţerilor din Garda Naţională a Ucrainei în domeniul asigurării şi restabilirii ordinii publice”.

 

 

Cele 10 cadre fac parte din Centrul de Pregătire al G.N.U. Zolochiv, iar activitatea în sine constă într-un exerciţiu comun de antrenament, împreună cu instructori și elevi ai şcolii şi un detașament al Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

 

 

Activităţile se vor desfăşura în baza de antrenament de la sediul şcolii şi pe stadionul “Tineretului” din municipiul Fălticeni şi se va folosi muniţie de marcare a focului, care va produce zgomot şi fum.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *