full screen background image

Urmărire în trafic după un șofer băut

La data de 27.03.2017, ora 01.00, o patrulă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei, aflată în serviciu de patrulare pe DJ 155A, pe raza comunei Bogdănești, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice și luminoase.

 

 

Conducătorul auto a făcut schimb de locuri cu pasagerul din dreapta față în timp ce autoturismul se afla în mers, continuându-și deplasarea pe un islaz comunal, după care a intrat  într-o pădure de pe raza satului Mesteceni, unde autoturismul a rămas împotmolit.

 

 

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Vadu Moldovei.

 

 

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, autoturismul fiind indisponibilizat la sediul poliției.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *