full screen background image

Fabulinus se întoarce!

Slider (1)

 

Trupa de teatru Fabulinus revine pe scena Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava cu un nou spectacol! Fondată în anul 2011, trupa de teatru Fabulinus a pornit la drum alături de regizorul Ion Sapdaru, având ca scop dezvoltarea culturală a comunităţii sucevene, a mediului studenţesc şi promovarea teatrului şi a imaginii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. De-a lungul timpului, membrii distribuției s-au mai schimbat, au început noi colaborări, iar de 2 ani de zile, cel care îi coordonează este regizorul Ioan Crețescu:

 

 

Prezenți în emisiunea Drive your hit, regizorul trupei de teatru studențești Fabulinus, Ioan Crețescu, alături de doi dintre actorii distribuției: Diana Andrieș și Andrei Traian, ne-au vorbit despre noul spectacol pe care aceștia îl lansează pe data de 3 februarie! O adaptare după povestea lui Harap Alb, transpusă în zilele noastre într-o notă plină de umor, după cum afirmă chiar aceștia:

 

 

Dacă noi nu te-am convins îndeajuns că trebuie neapărat să fii prezent la acest eveniment, îi lăsăm chiar pe ei să o facă:

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *