full screen background image

Femei super sexy și un castel, la dispoziția băieților de la Fly Project

 

 

 

Poker, supermodele și un castel la dispoziția lor, sunt ingredientele celui mai nou videoclip filmat de Fly Project împreună cu Last Night, trupa descoperită chiar de ei.

 

Cei trei băieți cool Bogdan, Cristi și Felix sunt producători la Fly Records, studioul lui Tudor și al lui Dan (Fly Project), și au compus împreună feat-ul Next To You.

 

După câteva partide de poker, spiritele se încing și fetele încep să se dezbrace, să danseze lasciv și să ii provoace pe băieți să uite de ce au venit:

 

„A fost cel mai ușor clip al nostru, pentru că am avut castelul din inima orașului doar pentru noi, am stat jos tot clipul și am filmat alaturi de trei femei foarte profesioniste și extrem de sexy” spune Tudor de la Fly Project.

 

Dacă primul single Last Night a fost hit în Bulgaria, Macedonia, Turcia, Albania, Kazakhstan, Pakistan, Kosovo ș.a., feat-ul băieților cu Fly Project este așteptat de fanii din toată lumea ai ambelor trupe: „Cele mai bune lucruri se fac în familie, familia Fly Records, cu oamenii cu care rezonezi la fel, noi am intrat acum doi ani în echipa asta și de prima dată a existat chimie între noi și asta se vede în muzica pe care o facem” declară Felix.

 

Poți urmări videoclipul piesei aici:

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *