full screen background image

SUPER HIT-ul FLY PROJECT – RAISA – revine cu un vibe nou, oferit de Christian Eberhard

FLY PROJECT a ajuns să aibă cel puțin un gold hit. RAISA, hitul  FLY PROJECT care a schimbat muzica românească în anul 2005, se aude din nou în cluburile din țară, dând tonul distracției și fiind în atenția celor mai importanți remixeri și DJ din Romania.
Nu promitem că n-o să începi să repeți refrenul piesei de la primul play pe care îl vei da. Pentru că noi deja o facem, iar dacă zilele următoare vin și cu o petrecere, siigur-sigur Raisa va fi pusă pe repeat în playlist.
“Oamenii nu numai că nu au uitat piesa asta, dansează și se distrează pe ea ca și când ar fi lansată ieri. Asta se întamplă constant cu piesele FLY PROJECT, lumea le cântă indiferent de câți ani trec de la momentul lansării, însă Raisa a revenit în forță de aproximatin doi ani, ne scriu studenții că au făcut-o imn, o cântă la toate party-urile, fac filmulețe și ne trimit. Acum 15 ani piesa asta a schimbat muzica în România, sunt onorat și fericit că oamenii o iubesc. Remixul lui Christian Eberhard este actual, foarte 2021, abia aștept să îl aud peste tot” spune Tudor Ionescu (FLY PROJECT).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *