full screen background image

Filme cu Impact / recomandări 3-8 octombrie 2015

Salutare tuturor. Lumea cinematografică ne oferă și pentru perioada următoare câteva producții pe care vi le recomad cu drag. Nu uitați: ne auzim și live în fiecare vineri dimineață în intervalul 9.00-9.30.

 

filme cu impact final

 

 

Black Mass: Afaceri murdare

Regia: Scott Cooper

Distribuție: Kevin Bacon, Juno Temple, Johnny Depp, Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch

Gen: Acțiune, crimă, dramă

În 1970, agentul FBI John Connolly reuşeşte să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigaţii pentru a elimina un duşman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianţe atipice care a scăpat de sub control, permiţându-i lui Whitey să evite legea, să-şi consolideze puterea şi să devină unul dintre cei mai periculoşi criminali din istoria oraşului.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=T1JS7Cor7Zg[/embedyt]

 

American Ultra: Agent descoperit

Regia: Nima Nourizadeh

Distribuție: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart

Gen: Acțiune, comedie

American Ultra: Agent descoperit este o comedie de acţiune ce spune povestea lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip aparent ghinionist şi nemotivat, a cărui viaţă cu Phoebe (Kristen Stewart), iubita sa cu care locuieşte, este întoarsă pe dos pe neaşteptate.

Fără să ştie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat „în aşteptare”. Într-o fracţiune de secundă, când trecutul său secret se întoarce să-l bântuie, Mike este aruncat în mijlocul unei operaţiuni guvernamentale mortale şi este forţat să-şi scoată la iveală eroul de acţiune interior, pentru a supravieţui.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=uHGI9zCP8V4[/embedyt]

 

Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră și a dispărut

Regia: Felix Herngren

Distribuție: Robert Gustafsson, Mia Skaringer, David Wiberg

Gen: Aventuri, comedie, dramă

Neaşteptata poveste a unui bărbat în vârstă de 100 de ani care decide că nu-i prea târziu s-o ia de la capăt. Mulţi ar crede că îl aşteaptă aventura vieţii, dar această călătorie nu este prima pentru Allan Karlsson: se împlineşte un secol de când provoacă prăpăd în lume, iar acum e gata să se dezlănţuie din nou.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=6DeA4tIyvl0[/embedyt]

 

Spor la văzut filme.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *