full screen background image

GAȘCA ZURLI va susține spectacolul „Întâmplări din lumea poveştilor” în parcarea Shopping City Suceava

Shopping City Suceava invită copiii și părinții la spectacolul ”Întâmplări din lumea poveştilor” susținut de Gașca Zurli, pe 15 octombrie, de la ora 15:00, în parcarea centrului comercial.

 

afis-gasca-zurli

 

 

Cel mai inedit teatru privat pentru copii revine la Suceava cu un show educativ, interactiv și vesel, în care cei mici şi cei mari vor putea să danseze, să cânte, să radă şi să aplaude alături de îndrăgitele personaje: Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

 

 

Spectacolul pe care îl va susţine Gaşca Zurli în parcarea Shopping City Suceava este cu intrare liberă, iar la eveniment sunt invitaţi toți copiii și părinții dornici de distracție.

 

 

În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat in parcarea centrului comercial, la intrarea dinspre magazinul Decathlon  şi va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să nu piardă niciun moment important.

 

 

„Întâmplări din lumea poveştilor” este un spectacolul simplu şi pe înțelesul copiilor, cu cântecele vesele și ușor de fredonat.

 

 

Este o poveste despre prietenie, sinceritate şi fairplay, un spectacol în același stil „zurli”: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie.

 

 

În cadrul evenimentului cei mici vor avea ocazia de a cunoaște în realitate personajele lor preferate și de a-și achiziționa produsele personalizate marca Zurli.

 

 

Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie.

 

 

Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva și vor fi cu siguranță pe placul celor mici.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *