full screen background image

Nouă sesiune de înscrieri la cursurile de limbi organizate de USV

 

În cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a fost înfiinţat în 2013 Centrul de Limbi şi Culturi Străine SYNERGIA LINGUARUM (CLCSSL), afiliat Departamentului de Limbi şi Literaturi Străine al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării.

 

univer

 

Între 14.10 şi 02.12.2016, CLCSSL organizează o nouă sesiune de înscrieri pentru anul academic 2016-2017, în intervalul orar 16.00-18.00, de luni până vineri (cu excepția zilelor de 30.11 și 01.12.2016), în holul de la intrare din Corpul A, într-un spațiu amenajat lângă Decanatul FLSC, la următoarele cursuri:

  1. a) de obţinere certificat național de competenţă lingvistică pentru toate nivelurile (la limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, rusă, poloneză);
  2. b) de obţinere certificat internaţional de competenţă lingvistică la:

Engleză

Cambridge English Preliminary (PET), Cambridge English First Certificate (FCE), Cambridge English Advanced (CAE), Cambridge English Proficiency (CPE), International English Language Testing System (IELTS). Examenele se vor ţine în cadrul USV, după finalizarea modulului corespunzător tipului de certificat.

Germană

Goethe-Zertifikat: toate nivelurile.

 

 

Cursurile de limba chineză se desfășoară în regim gratuit, iar înscrierile se fac în Corpul H, cam. H105, conf. dr. Alexandru Nedelea.

 

 

Cu excepția limbii chineze, cursurile la toate limbile se vor desfășura în perioada februarie-mai 2017 și au ca format module de 50 de ore, cu 4 ore pe săptămână, iar formaţiile de studiu cuprind minim 15 şi maxim 30 de cursanţi.

 

 

Valoarea taxei  este de 480 RON pentru un modul integral de 50 de ore. Această valoare se reduce

  1. a) la 280 RON pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale USV, precum şi pentru angajaţii USV (completare cerere și anexare adeverinţă la formular de înscriere)
  2. b) la 380 RON pentru liceeni, pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale altor universităţi, pentru membrii fundaţiei Alumni USV, precum şi pentru şomeri (completare cerere și anexare adeverinţă la formular de înscriere).

 

Începînd din acest an, în urma solicitărilor primite, vom organiza module de limbi străine și pentru copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 13 ani.

 

 

Formularul de înscriere va fi completat de către unul dintre părinți, iar la acesta se va atașa o copie xerox a certificatului de naștere.

 

 

Cursanții din această categorie vor beneficia de reducerea aplicată în cazul elevilor, mai precis de 100 de lei (pe baza unei adeverințe eliberate de secretariatul școlii).

 

 

Cursurile se vor organiza doar dacă se întrunește numărul minim de 15 copii per grupă/per nivel de studiu al limbii respective.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *