full screen background image

Harry Styles, comparat cu Freddie Mercury după un show pe Wembley

Harry Styles este comparat cu regretatul solist al trupei Queen, Freddie Mercury, după seria de concerte „hipnotice” din turneul mondial „Love On Tour”, notează Daily Mail. Inclusiv fostul coleg de la One Direction, Niall Horan, l-a susținut pe stadionul Wembley.

Mulți admiratori sunt de părere că ascensiunea fulgerătoare a lui Styles ca vedetă pop solo a eclipsat faima atinsă cu fosta sa trupă de băieți One Direction.

„Întregul stadion Wembley era cu mâinile sus și îi cânta muzica. A fost impresionant”, a declarat un fan, la sfârșitul concertului, notează Daily Mail. Altcineva a spus: „Am fost norocos să-i pot vedea live în concert atât de Freddie, cât și pe Harry. Sunt convins că Harry nu s-ar compara vreodată cu Freddie, dar publicul a făcut-o. Pentru că amandoi au cucerit de fiecare dată audiența cu show-urile lor hipnotice, lăsându-ne pe margineafreddy mercury

scaunului captivați să vedem ce urmează”.

Alți fani sunt de părere că Harry este și mai bun acum decât era în One Direction: „În 2017, Harry Styles spunea că este împăcat cu faptul că s-ar putea să nu mai atingă niciodată nivelul de celebritate pe care l-a avut cu OD. Acum, în 2022, are cea mai puternică piesă din lume, cântă pe stadioane sold out și știe că suntem atât de mândri de el. Harry a depășit acel nivel și încă mai mult de atât.’

În video-ul de mai jos: Harry Styles în timpul concertului din New York.

„Sunt sigur că atunci când și-a încercat norocul la X-Factor nu și-a imaginat că va face un asemenea show pe stadion. Suntem atât de mândri de el!”, a mărturisit un alt admirator.

Alți fani au fost impresionați de faptul că fostul său coleg Niall a venit în public să-i urmească spectacolul.

 

 

MAI CITEȘTE ȘI
DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *