full screen background image

Cum va arăta Facultatea de Medicină din Suceava. Conducerea USV solicită sprijinul politicienilor

Comunitatea academică suceveană salută demersul Consiliului Județean, prin care se solicită Ministerelor Sănătății și Dezvoltării emiterea acordului privind terenul pe care urmează să fie construită clădirea Facultății de Medicină și Științe Biologice.

 

Conducerea USV spune că, pentru finalizarea acestui demers – care va consta într-o hotărâre de Guvern privind alocarea terenului – mai sunt de parcurs etape nu doar importante, ci și dificile.

Universitarii suceveni consideră că va fi nevoie de “o coagulare a tuturor actorilor reprezentativi”, atât la nivel local, cât și la nivel central, indiferent de culoarea politică, pentru a sprijini ideea de medicină la Suceava.

Conducerea Universității afirmă că este un moment în care “decidenții politici pot face dovada preocupării reale” pentru evoluția învățământului superior în județ și pentru binele comunității.

În prezent, Facultatea de Medicină și Științe Biologice are 7 programe de studii la care sunt înmatriculați 480 studenți, iar activitățile didactice și cele de cercetare sunt asigurate de 86 cadre didactice.

 

CITEȘTE PE ACELAȘI SUBIECT:

Admitere USV 2021: speranță și certitudine la Facultatea de Medicină și Științe Biologice
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *