full screen background image

„Ice’N’Hits”, la Patinoarul Shopping City

De 1 decembrie, te-am îndemnat să te mândrești de faptul că ești român și să ne spui ce îți place la țara ta. Pentru Sărbătorile de Iarnă îți pregătim, ca în fiecare an, surprize de care să te bucuri alături de cei dragi, în această perioadă specială a anului… iar după jumătatea lunii decembrie te provocăm să ni te alături în cadrul unui eveniment plin de energie și bună dispoziție prin intermediul căruia ne antrenăm împreună pentru Sărbători, în aer liber!

Impact FM te invită duminică, 17 decembrie, între orele 13.00 și 17.00, pe patinoarul din parcarea Shopping City Suceava, la evenimentul „Ice’N’Hits”!

Ajutoarele lui Moș Crăciun, Alina Andronic și Gabi Marian, te așteaptă cu multe surprize, concursuri, atmosferă interactivă și distracție transmisă LIVE în rețeaua IMPACT FM.

Vom fi acolo să ne asigurăm că te bucuri de atmosferă și premii, chiar înainte de Crăciun!

Iarna este mai frumoasă când toate HIT-urile sunt… la locul potrivit, adică pe gheață. Ia-ți prietenii, familia, vecinii și vino să te bucuri de muzica de Impact cu care te-am obișnuit și de premiile care ți se potrivesc perfect. Garantăm că nu vei simți frigul de afară!

„Ice’N’Hits” –  un proiect #FRESH marca IMPACT FM.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *