full screen background image

Impact FM Dance Tour ajunge în club Aquarius, din Câmpulung Moldovenesc!

Afis IMPACT DANCE TOUR  CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Mega show-ul Impact FM Dance Tour, ajuns la cea de-a patra ediţie, revine în cluburile cu renume din orașele în care radio Impact FM emite, pentru a oferi ascultătorilor noștri o seară unică de club. Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, echipa Impact FM va fi alături de petrecăreții din Câmpulung Moldovenesc, în club Aquarius.

 

După ce mega show Impact FM a ajuns în Vatra Dornei și în Gura Humorului, a veni rândul ascultătorilor Impact FM din Câmpulung Moldovenesc să aibă parte de o seară memorabilă de club. De ce memorabilă? Pentru că cele mai tari hit-uri vor fi mixate live de DJ Ghost, iar pe ritmul acestora animatorele noastre te vor surprinde cu mișcări provocatoare și nu te vor lăsa să stai jos, iar tinere talente din lumeaa muzicii vor da un plus de distracție show-ului. Așadar, scopul nostru este același, ca și în cazul edițiilor anterioare, de a vă distra și de a ne distra alături de voi.

 

Dacă nu reușeti să ajungi sâmbătă, în clubul Aquarius poți asculta LIVE toată petrecerea pe întreaga rețea Impact FM: Iași – 88,4 FM, Pașcani – 103,9 FM, Hârlău – 107.4 FM, Suceava – 100.4 FM, Rădăuți – 105.2 FM, Gura Humorului – 107.2 FM, Câmpulung Moldovenesc – 107.2 FM, Vatra Dornei – 91.4 FM și Piatra Neamț – 94.7 FM, între orele 23:00 – 03:00.

 

Cel mai mare eveniment dance din zona Moldovei ajunge și în orașul tău! Dacă ești din Câmpulung Moldovenesc, și nu numai, te așteptăm în Aquarius, pentru o seara de club așa cum îți dorești.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *