full screen background image

Impact FM Dance Tour ajunge în Gura Humorului!

Afis IMPACT DANCE TOUR  GURA HUMORULUI

Weekend-ul acesta, pe 7 noiembrie 2015, echipa Impact FM va ajunge în Gura Humorului, unde va da startul unei noi petreceri cu multă distracție în Club Angel, începând cu orele 22:30.

 

Sâmbăta aceasta vom ridica tinerii din Gura Humorului în picioare, pentru a se distra și a dansa toată noaptea pe ritmurile super mixurilor lui DJ Ghost, iar elementele centrale ale show-ului vor fi, bineînțeles, animatoarele Impact FM, ce vor atrage – suntem sigur –  și de această dată, toate privirile și admirațiile celor din Club Angel și, de asemenea, reprezentațiile LIVE ale artistei Flow Reena, realizatoare de programe radio Impact FM.

 

Întreaga nebunie va fi transmisă LIVE pe întreaga rețea Impact FM timp de patru ore, între 23:00 și 03:00, așa că distracția este ON AIR pentru toți asculătorii Impact FM care nu reușesc să ajungă în Club Angel din Gura Humorului pentru a se distra cu echipa Impact FM.

 

Având în vedere că pe data de 8 noiembrie se sărbătoresc Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, îi așteptăm pe toți cei care le poartă numele să petreacă alături de noi.

 

Așadar, vă invităm pe voi, toți doritorii de distracție, să petrecem împreună în Gura Humorului, sâmbăta aceasta, 7 noiembrie, în Club Angel, începând cu orele 22:30.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *