full screen background image

Incendiu la Brăiești

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, sprijiniţi de lucrătorii Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui A.G., din satul Brăieşti, comuna Cornu Luncii.

pompieri

 

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei de locuit şi anexele gospodăreşti ( toate construcţiile poziţionate în formă de „U”, majoritatea din lemn ), existând pericolul de propagare la o proprietate învecinată.

 

 

Au ars acoperişul casei de locuit pe 90 de metri pătraţi, o anexă şi şura, construcţie corp comun, pe 60 de metri pătraţi, acoperişul grajdului pe 70 de metri pătraţi şi acoperişul bucătăriei de vară pe 20 de metri pătraţi.

 

 

Au mai fost distruse de flăcări bunuri casnice, circa 5 tone furaje, 2 tone de porumb boabe, 2 tone de grâu, 2,5 tone de secară şi 2 metri cubi lemn de foc.

 

 

S-au degradat pereţii locuinţei.

 

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *