full screen background image

Snow Radio Show 2016 – pârtia Mestecăniş

Snow Radio Show 715x465 copy

 

Se anunță o iarnă spectaculoasă din toate punctele de vedere! Petreceri, concursuri și premii te așteaptă în fiecare week-end de iarnă la cel mai tare festival al acestui anotimp, Snow Radio Show 2016 powered by LIDL!

 

Abia așteptăm să te bucuri de zăpadă și să te distrezi alături de cei mai cool prieteni pe pârtia Mestecăniș! Suntem LIVE direct de pe pârtie, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 13:00 și 17:00. Distracție şi premii, într-o locaţie de vis! 

 

În pasul Mestecăniș a fos deschis, în sezonul 2014-2015, cel mai mare domeniu schiabil privat din județul Suceava. Atât sucevenii, cât şi turiştii care practică acest sport au la dispoziţie nu mai puţin de 3,5 kilometri de pârtii, amenajate pe un domeniu situat în Obicinele Bucovinei, în vârful pasului Mestecăniş, la doar doi kilometri distanţă de DN 17. Accesul către noul domeniu schiabil din judeţul Suceava, care poartă numele de Pârtia „Drumul Tătarilor”, se face pe drumul Mestecăniş, care pleacă din DN 17, imediat după pensiunea Luceafărul.

partia-mestecanis_81a

 

Practicanţii sporturilor de iarnă care ajung pe noul domeniu schiabil vor găsi aici, pe lângă un peisaj de vis, patru pârtii pentru schi: una pentru începători, două cu un nivel mediu de dificultate şi o pârtie neagră, toate fiind omologate. Pe lângă acestea, cei care vor ajunge la Pârtia „Drumul Tătarilor” au la dispoziţie şi o pârtie de sanie, o pistă de tubbing şi un patinoar.

 

Chiar dacă pârtiile de schi nu sunt în cea  mai bună formă, turiștii se pot bucura de pârtia de sanie, pista de tubbing și de patinoar.

Așadar, sâmbătă și duminică între 13.00 și 17.00,  DJ-ii IMPACT FM sunt prezenți pe pârtie cu muzică de imapct, concursuri și o mulțime de premii.

Te așteptăm la Snow Radio Show 2016!

 

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *